Tanken bij Pitstop Brussen

Tankstation met hoogwaardige kwaliteit brandstoffen

Naast wassen, poetsen en onderhoud kunt u ook BP brandstoffen van hoogwaardige kwaliteit tanken. Natuurlijk Euro 95, Diesel en Ad Blue, maar tevens Ultimate Diesel en Ultimate Ongelood 98. Premium brandstoffen zorgen voor betere prestaties en halen meer kilometers uit uw tank. Minder brandstofverbruik en minder milieuvervuiling!

In onze shop vindt u een uitgebreid assortiment van frisdranken, broodjes, koffie en lekkers voor onderweg. Of kom langs voor cadeautjes, geschenken, tabak, dvd’s of cd’s. Wij verwelkomen u graag.

Tankpas en waspas

Wilt u besparen op uw brandstofkosten? Vraag dan onze tankpas (voor bedrijven en particulieren) aan in de shop. Hiermee ontvangt u korting op de brandstof. Daarnaast kunt u sparen voor wassen en stofzuigen met de waspas/voordeelpas! Dit is ons eigen spaarsysteem. Per getankte liter spaart u 2 cent. (voorbeeld: u tankt 25 liter. Dan komt er 50 eurocent op de waspas te staan) De punten die op de waspas staan, kunt u uitgeven in onze webshop. Vraag ernaar bij het tankstation of vraag hem digitaal aan via onderstaande knop!

UPS Acces Point

In ons tankstation vindt u ook een UPS Acces Point. Voorheen was dit bekend als een Kiala punt. De service zelf blijft onveranderd. Hier kunnen pakketten op een eenvoudige wijze aangeleverd of afgehaald worden. (meer informatie op www.kiala.nl of www.ups.com)