Nieuws

/Nieuws
Nieuws 2017-12-22T14:41:52+00:00

Pitstop Brussen nu ook in Winterswijk

Pitstop Brussen is al jaren een begrip in Varsseveld en omstreken en is in 2017 gestart met een nieuwe vestiging in Winterswijk. Iedereen is van harte welkom voor het wassen en stofzuigen van personenauto’s en bestelbussen in de nieuwe kettingwasstraat en selfservice wasboxen. De enige kettingwasstraat in Winterswijk en omgeving!

Persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid

Alle auto’s worden handmatig voorgewassen, waarbij de ‘schaduwplekken’ rond de kentekenplaat en andere plaatsen die door textielborstels soms net niet worden bereikt, extra aandacht krijgen. Daarmee onderscheiden wij ons. De afgelopen jaren hebben wij een eigen wasconcept ontwikkeld waarbij persoonlijke aandacht en klantvriendelijkheid belangrijk is. Pitstop Brussen staat voor goede kwaliteit, service en korte wachttijden.

Ruim opgezet wascentrum

De vestiging in Winterswijk is ruim opgezet en behalve een kettingwasstraat zijn er vier wasboxen die 24 uur per dag te gebruiken zijn. Ook voor de binnenkant van de auto is aandacht en daarvoor zijn zes stofzuigermachines aanwezig. Een kettingwasstraat heeft voordelen ten opzichte van een systeem waarbij de auto stil staat en een borstelmachine heen en weer beweegt. Onze snelle kettingwasstraat zorgt ervoor dat er beter en langer contact is met de borstels.

Duurzaam autowassen

Bij ons wordt op een duurzame wijze gewerkt aan het wassen van auto’s. Wij hebben ons eigen waterrecyclingsysteem. Wij gebruiken geen wasmiddelen op zuurbasis, maar op zeepbasis die lakvriendelijk en afbreekbaar zijn. Vet, olie en andere residu producten worden op een verantwoorde wijze verwerkt en afgevoerd.

24/7 tanken

Combineren van wassen en tanken.
Bij het autowascentrum bieden wij ook de mogelijkheid om 24 uur per dag te tanken tegen scherpe tarieven. Combineren van tanken en wassen is voordeliger.