Selfservice wasboxen

//Selfservice wasboxen
Selfservice wasboxen 2017-12-22T14:48:31+00:00

Neem het heft in eigen hand.

Selfservice wasboxen: 24 uur per dag

Tevens heeft Pitstop Brussen drie indoor selfservice wasboxen waarmee u zelf uw auto van een grondige reinigingsbeurt voorziet. De wasboxen beschikken over een speciaal osmose kalkvrij watersysteem waardoor uw auto geheel vlekvrij opdroogt. U kunt 24 uur per dag uw auto wassen. De wasboxen zijn goed verlicht. Wij werken met een eenvoudig bedienbaar systeem met wasmunten die te allen tijde bij ons wisselautomaat verkrijgbaar zijn. In onze shop zijn diverse autopoets- en reinigingsmiddelen te koop.

U vindt hier de instructies voor het autowassen.

Stofzuigerservice: stofvrij rijden

Het interieur van uw auto staat bloot aan vuil, zoals stof, zand, maar ook strooizout via uw schoenen. Wilt u dit reinigen? Met de hoge zuigkracht van onze stofzuigers brengt u de binnenkant van uw auto weer in showroomstaat. Met onze wasmunten kunt u stofzuigen.

Lees hier onze suggesties voor het stofzuigen.

Bandenoppomp-apparaat: gratis de juiste spanning

Ons autoservicecentrum beschikt uiteraard over een bandenoppomp-apparaat. Een auto met de juiste bandenspanning verbruikt beduidend minder brandstof en zorgt voor minder milieuvervuiling. Het is ook veiliger. Uw auto heeft een betere wegligging en een kortere remweg.

Controleer gratis bij ons uw bandenspanning.

Ga terug

Autowasstraat

Lakvriendelijk en snel

Buswasstraat

Voor bussen tot 3 meter

Selfservice

24 uur per dag

Autopoetsen

Uw auto weer als nieuw

Werkplaats

We helpen u veilig op weg

Tanken

Hoogwaardig van kwaliteit