Tanken

Tanken 2017-12-22T14:49:10+00:00

Tank bij ons op hoge kwaliteit.

Tankstation met hoogwaardige kwaliteit brandstoffen

Naast wassen, poetsen en onderhoud kunt u ook BP brandstoffen van hoogwaardige kwaliteit tanken. Natuurlijk Euro 95 en Diesel, maar tevens Ultimate Diesel en Ultimate Ongelood 98. Premium brandstoffen zorgen voor betere prestaties en halen meer kilometers uit uw tank. Minder brandstofverbruik en minder milieuvervuiling!

In onze shop vindt u een uitgebreid assortiment van frisdranken, broodjes, koffie en lekkers voor onderweg. Of kom langs voor cadeautjes, geschenken, tabak, dvd’s of cd’s. Wij verwelkomen u graag.

Tankpas en Pitstop Key

Wilt u besparen op uw brandstofkosten? Vraag dan onze tankpas (voor bedrijven en particulieren) aan in de shop. Hiermee ontvangt u korting op de brandstof. Daarnaast kunt u sparen voor wassen en stofzuigen met de Pitstop Key! Dit is ons eigen spaarsysteem. Per getankte liter spaart u 2 cent. (voorbeeld: u tankt 25 liter. Dan komt er 50 eurocent op de Key te staan) De punten die op de Key staan, kunt u uitgeven bij de wasstraat, de wasboxen en de stofzuigers*. Vraag ernaar bij het tankstation!

UPS Acces Point

In ons tankstation vindt u ook een UPS Acces Point. Voorheen was dit bekend als een Kiala punt. De service zelf blijft onveranderd. Hier kunnen pakketten op een eenvoudige wijze aangeleverd of afgehaald worden. (meer informatie op www.kiala.nl of www.ups.com)

* het tegoed op de Key kan niet contant worden uitbetaald

Ga terug

Autowasstraat

Lakvriendelijk en snel

Buswasstraat

Voor bussen tot 3 meter

Selfservice

24 uur per dag

Autopoetsen

Uw auto weer als nieuw

Werkplaats

We helpen u veilig op weg

Tanken

Hoogwaardig van kwaliteit